Naaiatelier voor nachtkleding in Nieuwleusen


Sommige mensen, jong en oud, hebben ’s nachts onbewust de neiging om zichzelf los te maken van de nachtkleding. Toch kan er genoeg reden zijn om dit niet te willen, bijvoorbeeld als er sprake is van een lichamelijke of geestelijke aandoening. Hiervoor is speciale nachtkleding ontwikkeld. Ans Mode & Stoffen maakt deze nachtkleding op maat voor klanten in de regio Zwolle. De stoffen die we gebruiken zijn duurzaam en het ontwerp zit dermate gegoten dat u niet eens meer doorhebt dat u kleding draagt in bed.

Laat uw nachtkleding door ons op maat maken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het basis plukpak

Een plukpak is nachtkleding uit 1 stuk met een ritssluitingaan de achterkant. Deze kleding kan niet zelf door de patiënt wordenuitgetrokken. De drager kan ook het incontinentiemateriaal niet zelfverwijderen. Kortom: de ideale pyjama voor mensen die onrustig slapen en lasthebben van hun nachtkleding.

Voorkom uit bed vallen met een speciaal model

Een deelbaar plukpak is een van de pakken die aan het matras is vast te maken. Hierdoor wordt uit bed vallen voorkomen. Ans Mode & Stoffen maakt ook deze exemplaren op maat. Wij zijn gespecialiseerd in aangepaste nachtkleding voor kinderen en mensen met een geestelijke of lichamelijke aandoening. Wilt u meer weten?

Maten en stoffen bij ons naaiatelier

Alle pakken zijn verkrijgbaar in kleine maten voor kinderen. Daarnaast maken wij deze speciale pakken op maat. U kunt kiezen uit 2 stoffen en diverse maten. De
stoffen zijn lekker zacht en bieden een maximaal gevoel van comfort. U creëert rust en comfort in bed. Een goede nachtrust is immers belangrijk voor iedereen.

Maatschema

Ans Mode & Stoffen
Kalmoes 14 
7711 NX Nieuwleusen 

KvK: 05050091

Maandag 09:00 - 12:00

Dinsdag 09:00 - 12:00

Woensdag 09:00 - 12:00

Donderdag 09:00 - 12:00